Who is joey’s bedtime pal?

Who is joey’s bedtime pal?

Who is joey’s bedtime pal?

Hugsy is joey’s bedtime pal. Huggsy is Joey‘s stuffed penguin, as well as his “bedtime penguin pal“. He was originally mentioned accidentally by Joey, who described him as his “bedtime penguin pal“, in the episode “The One Where Everybody Finds Out”.

Joey’s bedtime pal

Hugsy is joey’s bedtime pal. One of Friends’ standout characters was undoubtedly Hugsy, Joey’s beloved stuffed toy penguin. While you’d never have been able to get your hands on the toy due to Joey’s possessive grip on him, there is good news after all.

Daily QuizTime Answers

Question 1: Guess the dialogue

Answer 1 – I’m fine

Question 2: Guess the dialogue

Answer 2 – How you doin’?

Question 3: Who is joey’s bedtime pal?

Answer 3 –  Hugsy

Question 4: What does Ross shout when he moves his couch upstairs?

Answer 4 –  Pivot

Question 5: According to Ross what is Unagi?

Answers 5 – A state of Total Awareness

Question 6: Rachel gave a letter to Ross, How many pages were there in the letter?

Answer 6 –  18 front and back

Question 7: Why did Ross get divorced the 2nd time?

Answer 7 –  He Said wrong name at the Altar

Question 8: Who was the first to know about Monica and Chandler?

Answer 8 –  Joey

Live Quiz Answers

Also Read: Amazon miniTv Quiz Answers TVF Aspirants – Win ₹25,000

Also Read: Amazon The Credit Card Quiz Answers – Win ₹5,000

Also Read: Amazon Pictionary Quiz Answers – 19 May 2021

Also Read: Amazon FunZone Puzzle Quiz Answers – Win Prizes

Also Read: Amazon May Quiz Answers – Chance to Win ₹50,000

Terms And Conditions

This Daily Quiz Time (“Contest”) is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited (“Brand”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”). Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge and agree that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below.

These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using www.amazon.in and its mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in“). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs; these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.

freshersonline

Also read : Neenade Naa song lyrics with English Translation – Yuvarathnaa

freshersonline

Your Queries

Who is joey’s bedtime pal? Exciting Prizes and rewards
Who is joey’s bedtime pal? all answers
Who is joey’s bedtime pal? today prizes

Who is joey’s bedtime pal?
#joeys #bedtime #pal

Leave a Comment