LIVE Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today 5 May 2021 -WIN! CLAIM! Exciting Prizes and rewards

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today 5 May 2021 Exciting Prizes and rewards

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 5 May 2021 – Today Flipkart Fake or Not Fake is a very trending topic & Peoples are searching for Correct Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers for the 5th May 2021 Date. Tophunt is a very famous blog to provide fast & correct answers.

Do want 29th April Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers & Details of Prizes? Let’s go. Quiz Answers Updated Now. You Can Submit The correct answers given below.

Fake or Not Fake Flipkart quiz is a fact-based game show where the host would put the viewers with 2 options to vote for, viewers can answer whether the Fake or Not Fake. The Flipkart Video Introduced Fake or Not Fake the Game of Truth & Win Lakhs Everyday Contest is Life Now.

You can play the Flipkart Fake or not a Fake quiz and win Assured Prizes. If You are looking for fast and right answers here are all 5 correct answers to The Quiz.

How to Play Flipkart Fake or Not Fake Quiz

1.. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Search “Game Section in the app & Find Fake or not fake answers Quiz

5. There will be a total of 3 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to Win Gifts.

Details of The Quiz

  • Name:- Fake or Not Fake
  • Episode No:– 144
  • Quiz Type:- Video
  • Prizes:- SuperCoins
  • Question-Based On:- General Knowledge
  • Conducted by:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 am to 11.59 pm

Flipkart Fake or Not Fake Answers Today 5 May 2021 | Episode 144 – 

Q1:

Answer 1: NOT FAKE

Q2:

Answer 2: FAKE

Q3:

Answer 3: NOT FAKE

4 May Fake or not fake Quiz Answers – Episode 143 – Sultan of Multan

Q1: Virender Sehwag is the first Indian to score a century in the IPL

Answer 1: FAKE

Q2:  Pigeon’s feathers weigh more than their bones.

Answer 2: NOT FAKE

Q3:  International Firefighter’s day was adopted after an incident in Australia.

Answer 3: NOT FAKE

Current Live Quizzes on Flipkart

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today Season 2

Flipkart Power Play Answers Today Win – Prizes

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers  Today Win – Vouchers

Flipkart Crime Stories Quiz Answers Today khoj apradhi ki

Flipkart FYI Quiz Answers Today For Your Information Quiz

Flipkart Aage Kya Answers Today Atrangi Drams Win Realme 8 Pro

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today (All Episodes Answers)

Flipkart The Ultimate Realme Quiz Answers & Win – Realme Soundbar

Flipkart The Grid Quiz win with the stars Answers

Flipkart Big Billion Muqabla Quiz Answers Today Win: Prizes

Flipkart Sabse Funny Kaun Answers Vote & Win Prizes

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today Win SuperCoins

3 May Fake or not fake Quiz Answers – Episode 142 – Gigantic Whale

Q1: Our national cricket team was the first Indian sports team that had visited Australia.

Answer 1: Fake

Q2: Weight of a Blue Whale’s tongue is as much as an Elephant’s weight.

Answer 2:  Not Fake

Q3: In China ‘Garlic’ is used as glue to fix glass materials.

Answer 3: Not Fake

2 May Fake or not fake Quiz Answers – Episode 141 – Mughal Monuments

Q1: Tuna is called Rawas in Hindi.

Answer 1: FAKE 

Q2: Taj Mahal was built after Charminar.

Answer 2: FAKE 

Q3: Lizards do push up to communicate.

Answer 3: NOT FAKE

1 May Fake or not fake Quiz Answers – Episode 140 – Graveyards Of Boats

Q1: ‘Labour Day’ was originated in India.

Answer 1: FAKE 

Q2: Morarji Desai was the first Chief Minister of Maharashtra.

Answer 2: FAKE 

Q3: World’s largest ship graveyard is in Gujarat.

Answer 3: NOT FAKE 

30 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode 139 – Lion The Biggest Cat?

Q1:Naveen Patnaik is the longest serving Chief Minister of a State in India.

Answer 1: FAKE 

Q2:Gir forest’s lions are known as the biggest cats in the world.

Answer 2: FAKE 

Q3: Typhoid is an airborne disease.

Answer 3: FAKE 

29 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode 138 – Tom & Jerry Naming

Q1: Earlier ‘Tom and Jerry’ had a different name.

Answer 1: NOT FAKE 

Q2:  Deers have 310° vision.

Answer 2: NOT FAKE 

Q3:  Sea water tastes salty and Ocean water tastes sweet,

Answer 3: FAKE 

28 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode No:- 137: Tweet Bird Larry

Q1:1. The bird that we see on the Twitter logo is named Larry.

Answer 1: NOT FAKE

Q2: Maine Pyarr Kyun Kiya was Salman’s first movie sequel.

Answer 2: FAKE

Q3: 3. Commonwealth games is conducted every 5 years.

Answer 3: FAKE

27 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode No:- 136

Q1: The mixture of blue and yellow gives us green.

Answer 1: NOT FAKE

Q2:Goa’s popular drink ‘Feni’ is named after a river.

Answer 2: FAKE

Q3: During Lunar Eclipse the Moon looks red because of the dust particles in Earth’s atmosphere.

Answer 3: NOT FAKE

26 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode No:- 135

Q1:Albert Einstein and Rabindranath Tagore received Nobel prize in the same year.

Answer 1: fake

Q2:Mustardseeds: are also known as Black Gold.

Answer 2: fake

Q3:Kapil Dev is the only test cricketer who has scored soo0 runs and taken 400+ wickets.

Answer 3: NOT FAKE

25 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode No:- 134

Q1: Jaipur Airport is world’s first airport which runs completely on solar power.

Answer 1: FAKE

Q2:  6 movies of Hrithik Roshan start with the letter ‘K’

Answer 2: FAKE

Q3:  The Art form Yakshagana was originated in Karnataka.

Answer 3: NOT FAKE

24 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode No:- 133

Q1: Full form of Ph.D is Doctor of Psychology.

Answer 1: FAKE

Q2: Mercury is the only planet in the solar system which doesn’t have a natural satellte of its own.

Answer 2: FAKE

Q3: Major Dhyanchand was offered German citizenship by Adolf Hitler after 1936 Olympics

Answer 3: NOT FAKE

23 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode No:- 132

Q1: The word ‘Tamarind’ is originated from a Tamil word.

Answer 1: FAKE

Q2: Yamuna river starts from The Himalayas and merges with Bay of Bengal at the end.

Answer 2: FAKE

Q3: Mosquitos have 2 wings and 3 pair of legs.

Answer 3: NOT FAKE

22 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode No:- 131

Q1: Patola is a type of saree which is found in Punjab.

Answer 1: FAKE

Q2: Human body smells due to sweating.

Answer 2: FAKE

Q3:  Manu Bhaker represents India in International shooting competitions.

Answer 3: NOT FAKE

21 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode No:- 130

Q1:Rubber band lasts longer when refrigerated

Answer 1: NOT FAKE

Q2:London’s Lord’s cricket ground is the highest cricket ground in the world.

Answer 2: FAKE

Q3:Mace and Nutmeg both come from the same fruit.

Answer 3: NOT FAKE

20 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode No:- 129

Q1: Netflix was established before Google

Answer 1: NOT FAKE

Q2: Rabbits are born blind

Answer 2: NOT FAKE

Q3: Kolkata’s Victoria Memorial was built in honour of Britain’s Queen Victoria’s 100th birth anniversary

Answer 3: FAKE 

19 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode No:- 126

Q1: Toda is a tribe of Andaman islands which is one of the oldest tribes of India.

Answer 1: FAKE 

Q2: Human nose and thumb are of the same length.

Answer 2: NOT FAKE

Q3:  The movie ‘Mera Naam Joker’ was India’s first Oscar submission.

Answer 3: FAKE

18 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode No:- 125

Q1: Humans get an entirely new skeleton every 12 years.

Answer 1: NOT FAKE 

Q2: Jogiya Darbari and Bhairavi are folk dances of Madhya Pradesh.

Answer 2: FAKE 

Q3:  Researches have found out 24 new bat coronaviruses.

Answer 3: NOT FAKE

17 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode No:- 125

Q1: Switzerland’s science day is dedicated to Dr. C.V Raman.

Answer 1: FAKE 

Q2: The first ever vaccine in the world was invented to cure polio.

Answer 2: FAKE 

Q3:  ‘Shoulder’ and ‘Toe’ are parts of a cricket bat.

Answer 3: NOT FAKE 

16 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode No:- 124

Q1:1. A Golf ball has 336 dimples.

Answer 1: NOT FAKE 

Q2:2. A Human Being has 18 ribs.

Answer 2: FAKE 

Q3: 3. 3. Kirron Kher had suggested the title of the movie Dilwale Dulhania Le Jayengey.

Answer 3: NOT FAKE 

15 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode No:- 123

Q1: In India the minimum age for becoming a Chief Minister is 30.

Answer 1: FAKE

Q2:2. Tortoise is the slowest animal.

Answer 2: FAKE

Q3: 3. Neil Armstrong was the first human to orbit the earth.

Answer 3: FAKE

14 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode No:- 122

Q1:Bengaluru is known as the Oxford of the East

Answer 1: FAKE

Q2: Apart from the movie ‘Taal’ Shahid Kapoor was also seen as a background dancer in the movie ‘Dhoom’

Answer 2: FAKE

Q3: Dr. B. R. Ambedkar was independent India’s first Law and Justice Minister

Answer 3: NOT FAKE

13 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode No:- 121

Q1: Baisakhi ‘ ‘ Gudi Padwa ‘ and ‘ Vishu ‘ are harvest festivals .

Answer 1: FAKE

Q2: 2. M.S Dhoni has invented the helicopter shot .

Answer 2: FAKE

Q3: 3. Shrimp’s heart is found on its head .

Answer 3: NOT FAKE

12 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode No:- 121

Q1: India is the first country to discover water on the moon

Answer 1: NOT FAKE

Q2: . 2. Akshay Kumar is the only Indian actor who has worked with Jackie Chan .

Answer 2: FAKE

Q3: 3. India produces the maximum amount of bananas .

Answer 3: NOT FAKE

11 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode No:- 120

Q1:Shimla was the capital of Punjab before Himachal Pradesh.

Answer 1: Not Fake

Q2:Indonesia has the highest number of Tigers in the world.

Answer 2: Fake

Q3: India took 19 years to win its first test match.

Answer 3: Not Fake

10 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode No:- 119

Q1: On an average a Human takes 23000 breathes a day .

Answer 1: NOT FAKE

Q2:  In 2021 Sushant Singh Rajput received National Award for the best actor .

Answer 2: FAKE

Q3: A farmer from Bihar has started growing Hop Shoots which is the most expensive vegetable .

Answer 3: FAKE

9 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode No:- 118

Q1: There is cellphone reception at the peak of Mount Everest.

Answer 1: not fake

Q2:  The term ‘Swagger’ was invented by Baba Sehgal.

Answer 2: fake

Q3: The outermost layer of the Sun is called Corona.

Answer 3: not fake

7 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode No:- 117

Q1: Along with helping in hearing our ears helps us in regulating body temperature as well .

Answer 1: FAKE

Q2: MC Mary Kom is the first Indian woman sport person to receive Padma Vibhushan .

Answer 2: NOT FAKE

Q3:  Human’s DNA and Orangutan’s DNA matches up to 98 % .

Answer 3: FAKE

7 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode No:- 116

Q1: More than half of the bones in your body are found in your hands and feet .

Answer 1: not fake

Q2: The term zooking is defined as breaking up over video calls .

Answer 2: fake

Q3:  The line which divides India and China is known as Radcliffe Line .

Answer 3: fake

6 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode No:- 115

Q1: Milk is the primary ingredient of Khagina .

Answer 1: fake  

Q2: The entire glacier of Antarctica is made up of penguin urine

Answer 2: fake

Q3:The term ‘ Bluetooth ‘ is named after a Denmark King .

Answer 3: not fake

5 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode No:- 114

Q1: Kangana Ranaut’s upcoming movie is based on Manipur’s Queen Didda

Answer 1: fake 

Q2: There is never a tie – breaker in a marathon race .

Answer 2: not fake

Q3: Michael Jackson had never performed in India .

Answer 3: fake

4 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode No:- 113

Q1: Kareena’s grandfather had named her as Siddhima

Answer 1: Not Fake

Q2: ISRO had named India’s first mission to study the Sun as Surya

Answer 2: Fake

Q3: The term ‘ SPF ‘ stands for Sun Preventing Formula .

Answer 3: Fake

3 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode No:- 112

Q1: The first city of India which Britishers had visited was Cochin .

Answer 1: Fake

Q2: Bananas grow upside down on trees .

Answer 2: Not Fake

Q3: Harbhajan Singh and Yuvraj Singh were born in the same city .

Answer 3: Fake

2 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode No:- 111

Q1: Diarrhea is also known as Delhi Belly

Answer 1: Not Fake

Q2: Brazil won the first football world cup .

Answer 2: Fake

Q3: Priyanka has worked in 4 remakes of Amitabh Bachchan’s movies .

Answer 3: Fake

1 April Fake or not fake Quiz Answers – Episode No:- 110

Q1: Every year there is a mobile – throwing world championship .

Answer 1: Not Fake

Q2: The dance form – Mohiniyattam was originated in Andhra Pradesh ,

Answer 2: Fake

Q3:  Every day on an average humans lose about 50-100 strands of hair .

Answer 3: Not Fake

31 March Fake or not fake Quiz Answers

Q1: All planets in solar system are named after Greek Gods and Goddess

Answer 1: Fake

Q2: Seahorse doesn’t have a stomach

Answer 2: Not Fake

Q3:Major Dhyan Chand was India’s first flag bearer at the Olympics

Answer 3: Fake

30 March Fake or not fake Quiz Answers

Q1: The word ‘ Coffee ‘ is derived from an Arabic word which means wine

Answer 1: Not Fake

Q2: There are 5 types of main blood groups

Answer 2: Fake

Q3: Presently there are 3 Jantar Mantar in India

Answer 3:  Fake

29 March Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Good Friday is celebrated on last friday of April

Answer 1: Fake

Q2: Diljit’s surname is the name of the village where he was born

Answer 2: Not Fake

Q3: Along with tiger’s fur even the skin is striped

Answer 3: Not Fake

28 March Fake or not fake Quiz Answers

Q1: India’s 75th Independence day has been named as Amrut Mahotsav

Answer 1: Not Fake

Q2: Organic food is more nutritious and pesticide free

Answer 2: Fake

Q3: Ravichandran Ashwin is the fastest indian bowler to reach 400 test wickets mark

Answer 3: Not Fake

27 March Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Shraddha Kapoor is a distant niece of Lata Mangeshkar

Answer 1: Not Fake

Q2:Rava Idli was invented because of diet conscious people who wanted to quit rice

Answer 2: Fake

Q3: DNA is flame retardant

Answer 3: Not Fake

26 March Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Purity is the longest word that can be spelled using just one row of letters on a keyboard

Answer 1: Fake

Q2: In an unique style of Holi in Mathura – women beat up men with sticks

Answer 2: Not Fake

Q3: Insects ‘ blood is red in color

Answer 3: Fake

25 March Fake or not fake Quiz Answers

Q1: The android logo is inspired by the washroom door signs

Answer 1: Not Fake

Q2: Cows can sleep while standing

Answer 2: Not Fake

Q3: 54 is the highest amount of runs that’s scored in a single over of a cricket match

Answer 3: Fake

24 March Fake or not fake Quiz Answers

Q1: India Gate was constructed before Gateway of India

Answer 1: Fake

Q2: Among the 4 kings of the playing cards only king of hearts doesn’t have a mustache

Answer 2: Not Fake

Q3: Traditionally ‘ Kathakali ‘ was used to be performed by women

Answer 3: Fake

23 March Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Petha is made of white pumpkins

Answer 1: Not Fake

Q2: Laxmii is the first movie of Tusshar Kapoor as a producer

Answer 2: Not Fake

Q3: Butterflies use their antennae to taste

Answer 3: Fake

22 March Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Kolkata is closer to Bangkok as compared to Mumbai

Answer 1: Not Fake

Q2: Human body takes about 7 years to digest a chewing gum

Answer 2: Fake

Q3: Bhagat Singh is also known as Shaheed – E – Aza

 Answer 3: Not Fake

21 March Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Ananya Pandey has worked in a movie whose title is similar to one of Chunky Pandey’s movie

Answer 1: Fake

Q2: The word ‘ Kisaan ‘ has been named as Hindi word of the year 2020 by Oxford

Answer 2: Fake

Q3: GPS is a U.S.A Government property

Answer 3: Not Fake

20 March Fake or not fake Quiz Answers

Q1: During sunset on Mars the sun looks blue in colour

Answer 1:Not Fake

Q2:Cardamon is world’s most expensive spice

Answer 2: Fake

Q3: Kho Kho is also known as Rathera

Answer 3: Not Fake

19 March Fake or not fake Quiz Answers

Q1: The only part of human body where blood doesn’t get circulated is located in our eyes

Answer 1: Not Fake

Q2: Varun Dhawan has starred in four remakes of David Dhawan’s movies

Answer 2: Fake

Q3: Both Cucumber and Jellyfish are 95% water

Answer 3: Not Fake

18 March Fake or not fake Quiz Answers

Q1: On William Shakespeare’s birthday ie on 23th March world poetry day is celebrated

Answer 1: Fake

Q2: 2 out of 4 Kumbh Melas are conducted on the banks of Ganga

Answer 2: Not Fake

Q3: The first – ever product to be sold on Flipkart was a Mobile Phone

Answer 3: Fake

17 March Fake or not fake Quiz Answers

Q1: House sparrows can swim underwater

Answer 1: Not Fake

Q2: Humans can sneeze when they are asleep

Answer 2: Fake

Q3: A Kabaddi is divided into 2 halves of 30 mins each

Answer 3: Fake

16 March Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Honey is sweeter than Sugar

Answer 1: Not Fake

Q2: Chandni Chowk was designed by Shah Jahan’s eldest daughter Jahanara

Answer 2: Not Fake

Q3: Yoga term ‘ Bhujangasana ‘ stands for the Cobra pose

Answer 3: Not Fake

15 March Fake or not fake Quiz Answers

Q1:  Pattachitra folk painting was originated in Rajasthan

Answer 1: Fake

Q2: Aloe Vera helps in tackling gum problems

Answer 2: Not Fake

Q3: The Game ‘ Sainik ‘ got over 20 lakhs downloads within 3 hours of its launch

Answer 3: Fake

14 March Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Himalayas are the oldest mountain range of India

Answer 1: Fake

Q2: The first Filmfare which was held outside Mumbai was organised in Singapore

Answer 2: Fake

Q3: Diamond and Graphite are made up of the same element

Answer 3: Not Fake

13 March Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Both of our lungs are of the same size

Answer 1: Fake

Q2: Rohtang Pass connects Srinagar and Leh

Answer 2: Fake

Q3: ” Sunil Gavaskar ” Sourav Ganguly and WS Laxman all of them scored double hundred on their 99th test match

Answer 3: Not Fake

12 March Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Rabindranath Tagore has written Bangladesh’s National Anthem

Answer 1: Not Fake

Q2: Smog is caused due to oil paint

Answer 2: Not Fake

Q3: SBI had set up India’s first ATM machine in New Delhi

Answer 3: Fake

11 March Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Bananas are Radioactive

Answer 1: Not Fake

Q2: Yuvraj Singh was the first Indian cricketer to hit 6 sixes

Answer 2:  Fake

Q3: Bibi Ka Maqbara is located in Hyderabad

Answer 3: Fake

10 March Fake or not fake Quiz Answers

Q1: If someone is undergoing dialysis it means that they are suffering from a kidney disease

Answer 1: Not Fake

Q2: Chewing Gum was the first product to get scanned by a barcode

Answer 2: Not Fake

Q3: Aamir Khan and Shahrukh Khan both made their debut opposite Juhi Chawla

Answer 3: Fake

9 March Fake or not fake Quiz Answers

Q1: 2022 AFC Women’s Asia Cup is going to be conducted in India †

Answer 1: Not Fake

Q2: G in 2G 3G and 4G stands for Gigabyte

Answer 2: Fake

Q3: Flamingoes bend their ankle to stand

Answer 3: Not Fake

8 March Fake or not fake Quiz Answers

Q1: There is only one ocean in the world which is named after a country

Answer 1: Not Fake

Q2: Nautanki and Raslila are two dance form of U.P

Answer 2: Not Fake

Q3: It’s possible to hold your nose and hum

Answer 3: Fake

7 March Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Indian Housewives hold about 11 % of the actual amount of Gold in the World

Answer 1: Not Fake

Q2: Alia Bhatt and her mom Soni Razdan made their first appearance on screen in the movie Kalank

Answer 2: Fake

Q3: Rats let out tiny giggles when they are tickled

Answer 3: Not Fake

6 March Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Lagaan was the first film of Aamir Khan which was based on cricket .

Answer 1: Fake

Q2: In West Bengal even the cows have a Photo ID

Answer 2: Not Fake

Q3: Human teeth are as strong as shark teeth

Answer 3: Not Fake

5 March Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Margherita Pizza was named after a place in Italy

Answer 1: Fake

Q2:India a the only country where Lions and Tigers are both found in their natural habitat

Answer 2:  

Q3: M.S Dhoni has written about his love for Butler Chicken Masala on his Twitter Bio

Answer 3: Not Fake

4 March Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Arjun Kapoor and Anil Kapoor starred in the movie ‘ Ak Vs AK

Answer 1: Fake

Q2: Udaipur and Bhopal both are known as City of Lakes

Answer 2: Not Fake

Q3: Rainbows can be seen in night too

Answer 3: Not Fake

3 March Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Pashmina Wool is made from a type of Goat

Answer 1: Not Fake

Q2: Like finger print every human has an unique tongue print

Answer 2: Not Fake

Q3: 2020 Rajiv Gandhi Khel Ratna awardee Manika Batra is a badminton player

Answer 3: Fake

2 March Fake or not fake Quiz Answers

Q1:  National Women’s day is celebrated on Sarojini Naidu’s birthday,

Answer 1: Not Fake

Q2: Shafalį Verma broke Sachin Tendulkar’s 30 Years old record and became the youngest cricketer to score an International half – century

Answer 2: Not Fake

Q3: Kareena has done more films with Saif Ali Khan as compared to with Akshay Kumar

Answer 3: Fake

March Fake or not fake Quiz Answer

Q1: Bats can walk on their feet

Answer 1: Not Fake

Q2: Anil Kumble is the first Indian cricketer to take a Hat-trick

Answer 2: Fake

Q3: Fresh Eggs float In water

Answer 3: Fake

28  February Fake or not fake Quiz Answer

Q1: Agra Fort was built by Akbar and Red Fort was built by Shah Jahan

Answer 1: Not Fake

Q2: Sunil Chhetri is also known as Captain Fantastic

Answer 2: Not Fake

Q3: There are 6 reaction buttons on Facebook’s like button

Answer 3: Fake

27 February Fake or not fake Quiz Answer

Q1: Milkha Singh’s biography is called The World Beneath His Feet

Answer 1: Fake

Q2: Madhubani painting was originated in Bihar

Answer 2: Not Fake

Q3: The first meal to be eaten on the Moon consisted of apples

Answer 3: Fake

26 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Nirmala Sitharaman is the only Woman who has presented India’s Union Budget.

Answer 1: Fake

Q2: Lonar Lake was created by a meteorite collision impact.

Answer 2: Not Fake

Q3: Rajnikanth has never used the dialogue ‘Enna Rascala’ in a movie.

Answer 3: Not Fake

25 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Pratibha Patil is the only former president of India who is still alive

Answer 1: Not Fake

Q2: The fear of Constipation is called Coprastasophobia

Answer 2: Not Fake

Q3: Snakes’ eyes have eyelids

Answer 3: Fake

24 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Cat’s urine looks brighter in ultraviolet light

Answer 1: Not Fake

Q2: Rubbing banana peel cures mosquito bite

 Answer 2: Not Fake

Q3: Chandigarh is the first city that runs completely on solar energy during day time

Answer 3: Fake

23 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: An object weighs more on the earth as opposed to the moon?

Answer 1: Not Fake

Q2: A newly discovered fish is named after Donald Trump?

Answer 2: Fake

Q3: There are 88 keys in a classic piano?

Answer 3: Not Fake

22 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1:Ayushmann and Aparshakti khurana have worked together in a film

Not FakeAnswer 1:

Q2: The title ‘Dalai’ in Dalai Lama stands for peace

Answer 2: Fake

Q3: In the symbol of Danger we can see only two bones

Answer 3: Fake

21 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Gulabo-Sitabo is an Uttar Pradesh’s glove puppetry tradition

Answer 1: Not Fake

Q2: In ancient times ludo was known as ‘Ashtpad’

Answer 2: Fake

Q3: Tabasco sauce was named after a Mexican state

Answer 3: Not Fake

20 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: One of the most expensive breeds of mushroom is found only on the foothills of the Himalayas

Answer 1: Not Fake

Q2: Whatsapp was founded by two former Google employees

Answer 2: Fake

Q3: Ghoomar dance is dedicated to the Goddess of rain

Answer 3: Fake

19 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Post-Independence India’s first test match was in Feroz Shah Kotla-Delhi

Answer 1: Not Fake

Q2: Until 1957 ’24 Annas’ were equal to 1 Rupee

Answer 2: Fake

Q3: Admiral is the lowest rank in the Indian Merchant Navy

Answer 3: Fake

18 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Portuguese had introduced tomatoes and chilies to India

Answer 1: Not Fake

Q2:The word ‘Dolphin’ is originated from an Urdu word

Answer 2: Fake

Q3:India shares its boundaries with eight countries

Answer 3: Fake

17 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Lakshman is an incarnation of Lord Brahma

Answer 1: Fake

Q2: On the reverse side of the Indian currency notes Hindi is also included

Answer 2: Fake

Q3: There is no fox in the icon of Mozilla Firefox browser

Answer 3: Not Fake

16 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Buckingham palace and Rashtrapati Bhavan have the ame number of rooms

Answer 1: Fake

Q2: The last time Australia had lost a test match in Gabba irat Kohli was 16 days old

Answer 2: Not Fake

Q3: Chhatrapati Shivaji was born in Raigad district

Answer 3: Fake

15 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Kiara Advani’s real name is Alia.

Answer 1: Not Fake

Q2: India’s first passenger train was run between Delhi to Jaipur.

Answer 2: Fake

Q3: Polar bear’s skin is black in color

Answer 3: Not Fake

14 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Kamala Harris is U.S.A’s first female vice president.

Answer 1: Not Fake

Q2: Youtube was launched on valentine’s day in 2005.

Answer 2: Fake

Q3: In Hindu mythology lord Krishna is considered as love of god.

Answer 3: Fake

13 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Cockroaches fart every 15 mins.

Answer 1: Not Fake

Q2: India is the second-largest country in the world.

Answer 2: Fake

Q3: Sachin’s and Saif’s daughters have the same name.

Answer 3: Not Fake

12 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: We can see only one side of the moon all the time

Answer 1: Not Fake

Q2: Holi is celebrated 20 days after vasant panchami

Answer 2: Fake

Q3: Salman Khan and Karishma Kapoor have worked together in 7 films

Answer 3: Fake

11 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Sanskrit is the most computer-friendly language.

Answer 1: Not Fake

Q2: US Open is the first grand slam of the year.

Answer 2: Fake

Q3: M.S Dhoni and Varun Dhawan share their Birthdays.

Answer 3: Fake

10 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: India’s first driverless metro was launched in Delhi

Answer 1: Not Fake

Q2: Gulab Jamun is also known as Laal Mohan

Answer 2: Not Fake

Q3: New Delhi has been the capital of India for the longest time

Answer 3: Fake

9 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Olympic rings’ colors are – Blue Yellow Orange Green and Red.

Answer 1: Fake

Q2: Out of apes and monkeys only monkeys have tails.

Answer 2: Not Fake

Q3: Astronauts have played Javelin Throw on the Moon.

Answer 3: Fake

8 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: MS Dhoni is the first captain who has won all 3 major ICC titles.

Answer 1: Not Fake

Q2: Every year over 50000 tennis balls are used in the Wimbledon tournament.

Answer 2: Not Fake

Q3: Deepika Padukone made her debut in a Mika Singh’s music video.

Answer 3: Fake

7 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Dronacharya and Arjuna awards are awarded to people in the Educational Field

Answer 1: Fake

Q2: In the Chinese zodiac calendar the year 2020 was the year of Bat

Answer 2: Fake

Q3: In Indore India’s first garbage cafe was started

Answer 3: Fake

6 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1:  Rajya Sabha member’s one term is for 6 years.

Answer 1: Not Fake

Q2: Virat Kohli was the captain of India while we won the 2021 Brisbane test match.

Answer 2: Fake

Q3: Priyanka Chopra was named as Goldie. This name was inspired from Goldie Hawn.

Answer 3: Fake

5 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Solar System’s biggest volcano is on Earth

Answer 1: Fake

Q2:  Baby Sharks are called Pups

Answer 2: Not Fake

Q3: On 1st Jan 2021 the maximum number of babies were born in China

Answer 3: Fake

4 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1:  Breast Cancer can only cause in Women

Answer 1: Fake

Q2: Kashmir’s Noon tea tastes salty

Answer 2: Not Fake

Q3:  The word ‘Meme’ has an Indian origin

Answer 3: Fake

3 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: India’s first hot air balloon service was started in Uttarakhand ?

Answer 1: Fake

Q2: Goa’s traditional drink Fenny is made out of the coconut ?

Answer 2: Not Fake

Q3: Houseflies have a 360 degree view ?

Answer 3: Not Fake

2 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Water has been found in liquid state on Mars

Answer 1: Not Fake

Q2: Saffron is produced out of Poppy plants

Answer 2: Fake

Q3: In Gujarat the name of Dragon fruit is changed to something based on Rose

Answer 3: Fake

 

1 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Tomato is also known as Love Apple Unanswered

Answer 1: Not Fake

Q2: Opal is found on Mars

Answer 2: Not Fake

Q3: Dipika Pallikal is a badminton player

Answer 3: Fake

31 January Fake or not fake Quiz Answers

Q1: A Citizen of the U.K tried sending Samosas to outer space

Answer 1: Not Fake

Q2: Funny Bone is actually a bone

Answer 2: Fake

Q3: Kangaroos take help of their tail to maintain balance

Answer 3: Not Fake

30 January Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Khasi is a traditional dance form of Meghalaya

Answer 1: Fake

Q2: Shark’s skeleton is made out of bones

Answer 2: Fake

Q3: Jawaharlal Nehru was the first person to use the title “Mahatma’ for M.K. Gandhi

Answer 3: Fake

29 January Fake or not fake Quiz Answers

Q1: India’s Northernmost and Southernmost points are named after Indira Gandhi

Answer 1: Fake 

Q2: The Hindu is the only Indian newspaper publication started before Independence

Answer 2: Not Fake

Q3: Kabaddi is known as Ha-do-do in Eastern India

Answer 3: Not Fake

28 January Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Sonu Nigam and Sonu Sood were born on the same day

Answer 1: Not Fake

Q2: The word ‘Navigation’ has originated from a Sanskrit word

Answer 2: Not Fake

Q3: 3. Breakdance will be an official sport in 2021 olympics

Answer 3: Fake

27 January Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Jeff Bezos is the richest man in the world.

Answer 1: Fake

Q2: Moon doesn’t have its own light.

Answer 2: Not Fake

Q3: Karan Deol’s debut movie’s title is based on a song that was originally picturized on Sunny Deol.

Answer 3: Fake

26 January Fake or not fake Quiz Answer

Q1: India’s first Republic Day was celebrated on 23th March 1948

Answer 1: Fake 

Q2: Vishwanathan Anand is the first sportsman to receive Rajiv Gandhi Khel Ratna Award

Answer 2: Not Fake

Q3: Padma Awards and Awards for Bravery are given by the President of India on Republic Day

Answer 3: Not Fake

25 January Fake or not fake Quiz Answer

Q1: After water-tea is the second most consumed liquid in the world

Answer 1: Not Fake

Q2: The word Migraine’ is originated from an Indian word which means Half a skulr

Answer 2: Fake

Q3: Rishi Kapoor’s first appearance on screen was in the movie Mera Naam Joker

Answer 3: Fake

24 January Fake or not fake Quiz Answer

Q1: Human Body’s normal temperature is 26 ° C

Answer 1: Fake

Q2: Dishes like Dal Makhni and Butter Chicken were invented by a Londoner

Answer 2: Fake

Q3: Yuzvendra Chahal has represented India in the World Youth Chess Championship

Answer 3: Not Fake

23 January Fake or not fake Quiz Answer

Q1: Snails can sleep for 3 years

Answer 1: Not Fake

Q2: Benami Kheer’s main ingredient is garlic

Answer 2: Not Fake

Q3: Eyeballs are a part of the face

Answer 3: Fake

freshersonline

Also read : Neenade Naa song lyrics with English Translation – Yuvarathnaa

freshersonline

Your Queries

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today 5 May 2021 Exciting Prizes and rewards
Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today 5 May 2021 all answers
Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today 5 May 2021 today prizes
Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today 5 May 2021 Vouchers
Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today 5 May 2021 Coins

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today 5 May 2021
#Flipkart #Fake #Fake #Quiz #Answers #Today

Leave a Comment