Flipkart Prize Wali Paathshala Answers today 17 May 2021

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers today 17 May 2021

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers today 17 May 2021

The show is about answering answers that are right the quiz show. The number associated with the show, Sugandha Mishra & Garvitt Pareek will ask 3 questions in each episode, the users would be provided choices to select. You may be entitled to win an incentive if you score all 3 answers that are proper the episode.Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today 17 May 2021

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers today 17 May 2021. Check all concerns which are proper here.

Play Flipkart Prize Wali Paathshala 17 May 2021 Contest and Win Exciting incentives, Super coins, Gems, Gift Vouchers Reward by E-Commerce Site Flipkart.

Then you are on Appropriate Website if you Are Searching For Flipkart Prize Wali Pathshala Answers Today 17 May.

We Have Given All flipkart that is newest Quiz Answers Today Below. Just Copy and Submit three Concerns Right Answers in Quiz Zone.

Bookmark This Page To Obtain newest Flipkart Quiz. Prizewaali Pathshala Contest Updated here Everyday. So keep Visiting This Page.

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers today 14 May 2021

Simple tips to Play Flipkart Prize Wali Pathshala 17 May 2021

Stage 1 : First Open Flipkart App and Sign In then Scroll Down.

Stage 2 : Find and start Game Section from bottom for the app Prize Waali Paathshala Quiz.

Stage 3 : Click On Flipkart Quiz you will have Total Three questions considering General Knowledge.

Stage 4: check Flipkart that’s right Prize Paathshala Answers These days From Here and Win Prizes. Winners are pick from lucky draw.


Q – 1)  For Solution

Answer : Click here

Q – 2)  For Solution

Answer : Click here

Q – 3)  For Solution

Answer : Click here

Q – 4)  For Solution

Answer : Click here

Q – 5)  For Solution

Answer : Click here


Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Details:

  1. Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  2. Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  3. Available on: Flipkart Game
  4. Predicated on: General Knowledge
  5. Date & Time: 17 May , 12AM to 12PM
  6. Winner Announcement: Instantly
  7. Flipkart Prize Wali Paathshala Answers today 17 May 2021

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers today 11 May 2021

Previous Solutions

Prize Wali Pathshala Quiz Answers – 3 May- Olympic Champions

Q1: Which gas is used to fill out balloons to help make them float by themselves floating around?

Answer 1: HELIUM

Q2: Which nation features claimed th many medals in the past reputation for Olympic Games?

Answer 2: USA

Q3: Which of those is not a fossil gasoline?

Answer 3: FIREWOOD

Prize Wali Pathshala Quiz Answers – 3 May- Mughal Era Tombs

Q1: Which of those does not fit with the remainder monuments?

Answer 1: Charminar

Q2:Which part of a plant is called while the ‘Kitchen’?

Answer 2: Leaf

Q3: What is the form that is saturated in?

Answer 3: Boss is back

Prize Wali Pathshala Quiz Answers –2 May- The Mango Season

Q1: Which element may be the element that is primary of?

Answer 1: Carbon

Q2: Who was the Governor General that is final of?

Answer 2: C Rajgopalchari

Q3: Which of these is NOT a type or variety of mango?

Answer 3: Hariyali

 

Prize Wali Pathshala Quiz Answers –1 May

Q1: which Indian that is modern-day state Vasco da Gama achieve when that he initially arrived India?

Answer 1: Kerala

Q2: Which associated with film actor’s beginning title was Inquilab Srivastava?

Answer 2: Amitabh Bachhan

Q3: The frozen kind of which for the gaese this is certainly following also referred to as Dry ice?

Answer 3: Co2

Prize Wali Pathshala Quiz Answers –30 April

Q1: that will be the number that is next the series: 1 – 8 – 27 – 64 – ___?

Answer 1: 125

Q2: Who is the Chief Minister this is certainly current of?

Answer 2: ASHOL GEHLOT

Q3: which catastrophe that is natural in charge of the development of a tsunami?

Answer 3: QUAKE

Prize Wali Pathshala Quiz Answers – 29 April

Q1: Which of the veggies does NOT develop over the surface?

Answer 1: TURNIP

Q2: Which Indian star has the number that is most of followers on Instagram?

Answer 2: VIRAT KOHLI

Q3: Which country happens to be ruled by King Rama X?

Answer 3: THAILAND

Prize Wali Pathshala Quiz Answers –28 April

Q1:World’s rail connection this is certainly highest happens to be built over which river?

Answer 1: CHENAB

Q2: Which of these foods will float in ordinary liquid?

Answer 2: APPLE

Q3: Which of the acids is often found getting used in the home?

Answer 3: ACETIC ACID

Prize Wali Pathshala Quiz Answers –27 April

Q1: Which earth within our system this is certainly solar power has day that is more than its year?

Answer 1: venus

Q2: Where did the Dandi March start from?

Answer 2: Ahmedabad

Q3: Which of those actresses was originally named Ashwini?

Answer 3: Shilpa Shetty

How-to Play Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz 17 May

  1. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.
  2. Open & Sign into the Flipkart App.
  1. Open Games Section in the application & Find Prize Wali Paathshala Contest
  1. There will be a total of 3 concerns which are video-Based
  2. Answer all Prize Wali Paathshala Quiz questions correctly to go into the draw that is happy.

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers today 11 May 2021

Leave a Comment