Flipkart Daily Trivia Answers today 31 May 2021

Flipkart Daily Trivia Answers today 31 May 2021

Flipkart Daily Trivia Answers today 31 May 2021

Flipkart is back with its Daily Trivia Quiz where users can answer a bunch of questions to win exciting prizes. It focuses on a range of trivia questions that are mostly based on general knowledge. If you get all the answers right, you earn free vouchers and super coins, among other offers that can be used for shopping on the platform. These prizes can be won every day, so you can give them a shot regularly to improve your chances of winning. The Flipkart Quiz started on May 31 at 12:00 AM IST and will run through May 31 at 11:59 PM IST, meaning you can still participate in the contest. Flipkart Daily Trivia Answers today 31 May 2021

How to play the Flipkart Trivia Quiz?

To participate in the Flipkart Daily Quiz, you need to follow these simple steps:

  • Step 1: Download the Flipkart app on your device
  • Step 2: Launch the Flipkart app
  • Step 3: Head over to the ‘Game Zone’ section and click on the ‘Daily Trivia Banner’
  • Flipkart Daily Trivia Answers today 31 May 2021

Flipkart Daily Trivia answers today 31 May 2021

Q – 1)  For Solution 

Answer : Click here

Q – 2)  For Solution 

Answer : Click here

Q – 3)  For Solution 

Answer :Click here

Q – 4)  For Solution 

Answer : Click here

Q – 5)  For Solution 

Answer : Click here


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers today 4 May 2021

Today’s Flipkart Daily Trivia Quiz Details:

  • Flipkart Trivia Quiz Date – 31 May 2021
  • Today’s Flipkart quiz prize – Vouchers, Gems, and More
  • Flipkart Daily Quiz Timing – 12 AM to 11.59 PM
  • Winners: 40000+
  • Flipkart Daily Trivia Answers today 31 May 2021
  • Flipkart Daily Trivia Answers today 31 May 2021

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers today 4 May 2021

How To Play Flipkart Daily Trivia Quiz

  • Open Flipkart App
  • Go To Game Zone
  • Click On Daily Trivia Banner
  • Search For Daily Trivia
  • Answer all 5 questions with correct answers
  • Flipkart Daily Trivia Answers today 31 May 2021

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers today 11 May 2021

Flipkart Daily Quiz requirements and details

To participate in the Flipkart Quiz, you must fulfil the below requirements:

  • Participant must be at least 18 years of age
  • Must have a valid Flipkart account and must log in using the same account
  • The Flipkart daily quiz is only available on the mobile app and not through the web version of the platform
  • The contest will run every day
  • Winners are announced within 15 days from the date of participation and the same can be viewed under the Gems/Rewards section in the app.

Flipkart Daily Trivia 16 May Answers

Question 1:- In the show Friends, which character is a struglling actor?

Answer 1:- Joey

Question 2:- What is the name of Jack Sparrow’s ship in the film Pirates of the Caribbean?

Answer 2:- The Black Pearl

Question 3:- What is common to the biopics of Sarabjit and MC Mary Kom?

Answer 3:- The Director

Question 4:- The Javed Jaffrey starring film ‘Jajantaram Mamantaram’ is based on which book?

Answer 4:- Gulliver’s Travels

Question 5:- Whose first appearance was in the animated short “The Wise Little Hen”?

Answer 5:- Donald Duck

Flipkart Daily Trivia Quiz answers – May 11, 2021

1) Which is the first-ever team to win 4 straight tests by a margin of an innings

India

2) In which 2015 film did Brett Lee play the lead role as Will Henderson?

UnIndian

3) Who registered figures of 8/81 against Bangladesh in India’s first-ever day/night test?

Umesh Yadav

4) Who scored the highest test score by a right handed batsman in test cricket?

Mahela Jayawardene

5) Who is the 1st Indian woman cricketer to be awarded honorary life membership of the MCC?

Anjum Chopra

Flipkart Daily Trivia Answers Today 15 May 2021

Q – 1) Which online marketplace was co-founded by Suchi Mukherjee in 2012?

Answer 1 : Limeroad

Q – 2) Which of these dishes can be created with comic character’s Popeye’s source of power?

Answer 2 : Palak Ka Saag

Q – 3) After which tree did The Economist magazine name its Asia column?

Answer 3 : Banyan

Q – 4) Who directed the first film where Shah Rukh Khan was named Rahul?

Answer 4 : Yash Chopra

Q – 5) Which Indian scientist authored the book ‘A History of Hindu Chemistry’?

Answer 5 : Prafulla Chandra Ray

Leave a Comment